TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

TVR Model Kids Belgjikë : Faza e rëndësishme e këtij projekti.

January 18, 2024

Pas aplikimit online në faqet e TvR-së në rrjetet sociale për projektin televiziv TvR MoDel Kids Belgjikë , ky projekt tashmë gjendet në një fazë të rëndësishme , të selektimit të kandidatëve , realizimit të videoprezantimit  dhe fotove në studion e Përfaqësisë së TvR-së në Bruksel. Prej 150 aplikuesve janë përzgjedhur disa prej tyre me të cilët do të realizohenn fotot dhe videot që nevojiten për në spektaklin e madh. Publikimi i tyre në faqet e Tv promovojnë edhe më shumë profilin e tyre ne rrugëtimin drejt skenës së ketij spektakli. Natyra e këtij organizimi paraqet një sfidë në vete pasi kandidatët duhet të jenë të shoqëruar me prindërit e tyre gjatë xhirimeve në studio .Në një pjesë të madhe të rasteve janë të okupuar me punët e përditshme gjë që ka ngadalësuar ritmin e kësaj faze . Prandaj stafi  ka planifikuar që xhirimet të bëhen kryesishtë të dielave në kohën kur prindërit e tyre nuk punojnë. Për të ruajtur dinamikat dhe mbarëvajtjen e këtij organizimi , stafi i këtij projekti ka vendosur që: Nëse kandidati apo kandidatja merr ftese në studio dhe kjo ftesë nuk respektohet në terminin qe i është vendosur në dispozicion atëherë ai apo ajo  eleminohet për të vazhduar me tutje në rrugëtimin drejt skenës së ketij spektakli. Ky projekt është i 5-ti me radhë . Më parë TvR ka realizuar me sukses  në vendet e tjera si në Gjermani , Zvicër , Kanada. Kosovë dhe Maqedoni

Evente nga Diaspora

Video Prezantime

Artan Gashi – Ndasht

Toplista TVR

Zvicer: DIASPORA FEST organizuar nga Televizioni TvR Femijet e shkolles se vallezimit SHOTA

Profile nga Diaspora

#
era trans
Më Shumë

Donatoret