TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Aplikacioni që transformon fytyrat që të duken sikur të kinezëve, rritë rrezikun e privatësisë

September 10, 2019

Lansimi i aplikacionit Zao, që i transformon fytyrat që të duken sikur të kinezëve, ka mahnitur të gjithë duke u përhapur me shpejtësi, por rreziku i prekjes së privatësisë është rritur në masë të madhe. Momo Inc e ka krijuar këtë aplikacion, që mundëson transformimin e fytyrave, si dhe ndryshimin e zërit duke bërë që të duket sikur po thotë diçka krejt tjetër “Tani që me aplikacionin që plakte fytyrat, qeveria ruse i ka të gjitha të dhënat tona personale, me këtë tjetrin, i dërguam të dhënat edhe në qeverinë kineze. Vetëm ishte e këndshme, të shihja si dukem si kinez” ka shkruaj një përdorues. South China Morning Post ka bërë të ditur, se me thurjen Zao, janë bërë mbi tetë milionë postime në Weibo, që është versioni kinez i Twitter. Derisa në iOS Store kinez, është aplikacioni më i shitur deri të dielën. Ka shumë mundësi, që ky aplikacion, të mbledhë të dhëna që më pas të përdoren nga grupe të ndryshme, për qëllime të veta. Në video ku shihet aktori Leonardo DiCaprio i transformuar në një kinez, duke shumë interesant dhe çuditshëm në të njëjtën kohë, por, është mjaft mirë.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë