TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Bleoni sjell një këngë kushtuar Nënës…

November 30, 2018

Të gjithe ata që nisin hapat e parë drejt skenës , si pikë referimi kanë dike më të dashur , që personifikon pjesën më të ndjeshme të jetës së tyre të cilët e kthejnë në vargje me pas dhe në këngë. Kështu ka vepruar edhe  këngëtari nga Gjilani Bleon Smërqaku i cili në hapat e parë drejt skenës sjell një dashuri ,  një dedikim për ate që i mungon prej vitesh ,njeriun më të dashur për të , themelin e përkujdesjes , dashurisë dhe dhimbjes  – Nënës. Kënga që sjell Bleoni Ft Ilir Kastrati titullohet  – Më fal oj Nënë e realizuar në studio Flow. Pas publikimit të kesaj kënge ai vazhdon të punojë intesivishtë për të sjellë këngë dhe projekte të tjera muzikore. / Televizioni TVR

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë

Donatoret