TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Çudi nga Botërori/ Mungon uji në qytetin rus, u kërkohet tifozëve të lahen dyshe në dush

July 6, 2018

E mira e organizimit të Botërorit është numri i madh i vizitorëve dhe paratë e tyre që shpenzojnë, ndërsa e keqja është nevoja e turistëve për të bërë dush. Ky është bërë një problem në qytetin e Rusisë, Samara, ku autoritet e qytetit u kanë bërë një thirrje turistëve që të mos bëjnë dush të vetëm, për shkak të mungesës së ujit “Mijëra vizitor të qytetit, të cilët po ashtu konsumojnë ujë, janë duke kontribuar në rritjen e problemit”, ka thënë Sistemi Komunal i Samaras. Shpenzimi i madh i ujit ka bërë që disa lagje të kenë mungesë të ujit. Kështu që në mënyrë që problemi të zvogëlohet, është sugjeruar që vizitorët ta ruajnë ujin duke u futur dyshe për të bërë dush. Ky lajmërim është bërë para ndeshjes së Anglisë kundër Suedisë, e cila zhvillohet të shtunën dhe turmat me vizitorë priten të rriten.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë