TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Del për herë të parë në lundrim, anija gjigante gjermane

August 26, 2018

Një anije gjigante gjermane ka dalë për herë të parë për lundrim në Papenburg të Gjermanisë. Testimi i anijes AIDANova LNG ka filluar të martën, e cila mund të mbajë plot 5200 persona Anija që do të nisë udhëtimet në vjeshtë ka një gjatësi prej 337 metrash dhe gjerësi 42 metra. Ka 2 600 dhoma, ku përfshihen 31 suita, 312 kabina të brendshme, 198 kabina me ballkon oqeanik dhe 1 655 kabina me ballkon.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë