TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

E teproi me qebapa, burri thirri emergjencën në Uells

January 24, 2024

Shërbimet e urgjencës në Mbretëri të Bashkuar kanë publikuar listën e thirrjeve më të çuditshme emergjente që kanë pranuar autoritetet shëndetësore. Njëri prej këtyre po del të jetë një burrë i cili thirri ambulancën në shtetin e Uellsit pasi kishte ngrënë shumë qebapa. Telefonata të tjera të çuditshme u bënë në Uells, sipas listës së publikuar nga autoritetet shëndetësore atje. Një person telefonoi emergjencën pasi kishte vendosur gabimisht dhëmbët e rremë derisa një tjetrit i kishte ngecur dora në një kuti letrash.

Shërbimi atje kishte pranuar 414,149 thirrje vitin e kaluar dhe prej tyre, 68,416 nuk ishin emergjencë për jetë a vdekje

Evente nga Diaspora

Video Prezantime

Artan Gashi – Ndasht

Toplista TVR

Zvicer: DIASPORA FEST organizuar nga Televizioni TvR Femijet e shkolles se vallezimit SHOTA

Profile nga Diaspora

#
era trans
Më Shumë

Donatoret