TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Elinel: Femrat në hip-hop e kanë bërë më interesante industrinë muzikore

July 9, 2018

Gjatë këtij viti në skenën shqiptare të hip-hopit kanë shpërthyer edhe femrat që e trajtojnë këtë zhanër. Tayna dhe Rina janë dy këngëtaret që në kohët e fundit kanë arritur sukses me këngët e tyre në muzikën hip-hop. “Femrat janë bërë më ‘burra’, më ‘burra’ se ne… Po u ka hije. Më duket interesant. E kanë bërë industrinë akoma më interesant se i ka munguar”. “Ka munguar, sepse ka kaluar një kohë e gjatë prej se nuk ka ‘dissa’, nuk ka fërkime mes reperave”. “Jemi bërë të gjithë: ‘Ah, kolegë…respekt’. E te femrat më ndryshe. Te femrat, inati është më i madh”, është shprehur Elinel.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë