TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Facebook lanson aplikacionin e takimeve të dashurisë në SHBA, Facebook Dating

September 10, 2019

Facebook lansoi  të enjten shërbimin e tyre të takimeve të dashurisë, në Shtetet e Bashkuara, vendi i 20-të ku funksioni ka filluar tashmë funksionimin Dating në Facebook ekziston brenda aplikacionit Facebook. Pëlqimet e mundshme që vijnë në Facebook Dating nuk janë nga miqtë tuaj ekzistues në Facebook, por përkundrazi përdoruesit e tjerë të Facebook-ut të cilët gjithashtu përdorin shërbimin. Facebook Dating është krijuar për të garuar me aplikacione të njohura për takime si Tinder dhe Bumble, dhe dizajni i shërbimit të Facebook do të jetë i njohur për ata që kanë përdorur shërbimet rivale. Ashtu si në Hinge, përdoruesit mund të shprehin interes për një partner të mundshëm duke pëlqyer profilin e tyre ose duke komentuar një foto ose aspekt tjetër të profilit të tyre. Ju gjithashtu mund të shihni profilet e njerëzve që kanë shprehur interes për ju të parët. Për më tepër, përdoruesit mund të zgjedhin nëse duan të shohin partner të mundshëm me të cilët kanë miq të përbashkët, duke aktivizuar ose fikur një funksion në Facebook Dating

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë