TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Fansat e Microsoft krijojnë peticion për lansimin e telefonit Surface

July 9, 2018

Sa jeni të etur për të parë një telefon të quajtur Surface të hapë rrugën për në treg? Mjaftueshëm për të nënshkruar një peticion? Një grup i fansave të Microsoft dëshiron të ushtrojë presion mbi gjigantin e teknologjisë për të nxjerrë një Surface që përshtatet në xhepin tuaj, aq shumë saqë ata kanë krijuar një peticion online për të mbledhur emra. Me 3000 nënshkrime në rritje, peticioni duket të tërheqë një sasi të mjaftueshme interesi, edhe pse nëse është e mjaftueshme për të kthyer kokat dhe për të ndryshuar planet e inxhinierisë në Microsoft, mbetet për t’u parë.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë