TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Fitimi i Samsung në rënie, bien shitjet e telefonëve

July 10, 2018

Samsung pritet të publikojë fitimin më të ulët prej mëse një viti për tre mujorin e dytë të 2018-ës si rezultat i rënies së shitjeve të telefonëve Galaxy të lënë në hije nga biznesi i çipeve.

Analistët presin rënie të shitjeve të telefonëve për periudhën Prill-Qershor pas një rënie prej 2% tre mujorin e kaluar. Sundimi i Samsung në tregun global të telefonëve është nën presion pasi iPhone X theu pritshmëritë e kompanisë por edhe analistëve.
Flagshipi i kompanisë, Galaxy S9, i lançuar në muajin Mars sjell shumë softuerë por shumë pak avancime teknologjike. Ky telefon pritet që të performojmë më dobët sesa Galaxy S8-ta.
Analistët parashikojnë fitim prej 13.3 miliard dollarë për tre mujorin e dytë të vitit, 5.7% më shumë sesa një vit më parë por më pak sesa rekordi prej 13.9 miliardë dollarë

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë