TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Jennifer Lopez drejt martesës së katërt

July 6, 2018

Nuk ishte vetëm ylli që u pa në rrobat e banjës ngjyrë roze – ose fakti që ishte kulur mbi të dashurin Alex Rodriguez pa këmishë – por duket se ka edhe një risi në jetën sentimentale. Bukuroshja 48-vjeçare u shfaq pa bizhuteri në trup, dhe kjo bëri që binte në sy një unazë në gishtin e dorës së majtë gjatë pushimeve të 4 korrikut, ndërsa ajo mbështetej në gjoksin e të dashurit.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë