TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Keni probleme me aromën e keqe të gojës, ja zgjidhja!

September 17, 2018

Era e keqe e gojës është një problematikë në shumë raste shqetësuese. Prania e një fenomeni të tillë nuk është se ka një tregues fiks në lidhje me shkaqet që lidhen me të. Kujdesi për dhëmbët është një ndër arsyet e erës së keqe të gojës. Duhet t’i lani dhëmbët dy herë në ditë. Higjiena e dobët dentare është faktori kryesor që ndikon në frymëmarrjen tuaj. Gjithashtu kur goja juaj është e tharë, frymëmarrja juaj mund të mbajë erë të keqe. Pështyma juaj është pastrues i gojës, lan grimcat e ushqimit që mund të kenë mbetur në gojë, shkruan Living. Mund të surprizoheni kur të mësoni se dieta e çrregullt ushqimore apo ushqimet e ulëta në karbohidrate ndikojnë në frymëmarrjen e keqe. Përveç pastrimit të rregullt të dhëmbëve, duhet t’i kushtoni rëndësi edhe pastrimit të gjuhës. Në sipërfaqen e saj mund të ketë shumë baktere që ndikojnë në erën e keqe. Asnjëherë mos nënvlerësoni aromën e keqe të gojës, gjithmonë duhet të kujdeseni në mënyrë që të mos keni pasoja shëndetsore në të ardhmen.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë