TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Lirohet nga detyra ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani

September 5, 2018

Nisma Socialdemokrate e Kosovës i ka kërkuar kryeministrit Ramush Haradinaj që ta lirojë nga detyra Bajram Hasanin, i cili kishte drejtuar Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë. Këtë e ka konfirmuar për Telegrafin, zëdhënësja e Qeverisë, Donjeta Gashi “Me kërkesë të Nismës Socialdemokrate është liruar nga detyra ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani dhe në vend të tij është emërtuar një nga zëvendësit e tij. Kryeministri Haradinaj dhe kabineti i tij e kanë falënderuar Hasanin për angazhimin e tij të deritashëm”, tha zëdhënësja Gashi.  

Nisma Socialdemokrate udhëheq me tri ministri në Qeverinë e Kosovës. Kryetari i këtij subjekti, Fatmir Limaj mban postin e zëvendëskryeministrit

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë

Donatoret