TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Mbrëmë në Toronto u mbajt – Albanian Short Film Night 2018

November 4, 2018

Mbrëmë në Jackman Hall -Toronto para një publiku të përbërë kryesishtë nga shqiptarët në Kanada u mbajt  Albanian Short Film Night 2018 Ky është viti i dytë me  radhë që në Toronto mbahet një event i tillë artistik  në të cilin mbrëmë u shfaqën  këto filma  të metrazhit të shkurtër: Ballkoni / Dir. Ballkon. Lendita Zeqiraj (2013) Brenda ka Dritë / Ka dritë brenda drejt. Rea Surroi & Dardan Selimaj (2014) Giulia dir. Rigëtarët Shimaj (2017) Qyteti i Mureve / Qyteti i Mureve dir. Eno Çarka (2016) Kanarinët e Dinë / Canaries Know dir. Kaltrina Krasniqi (2015) Sponzor  kryesor i  Albanian Short Film Night edhe këtë vit  ishte Agjensia e njohur e udhëtimeve : Sunny Shores Travel  

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë