TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Me 8 Mars në Toronto , RH Scoolarship organizoi një mbrëmje kulturore dhe argëtuese.

February 1, 2019

Për nder të 7 – 8 Marsit , RH Schoolarship  më 8 Mars organizoi në Toronto, një mbrëmje argëtuese dhe tematike . Të ftuar këngëtarët e mirënjohur Pirro Çako dhe Mira Konçi të shoqëruar nga maestro Shpëtim Saraçi .Nga Toronto do marrin pjesë edhe artistët Sintja Baba , Eni Goga. Mbrëmjen e pasuroi edhe pjesëmarrja e shumë autorëve shqiptaro kanadezë të cilët do të ekspozuan veprat e tyre. Ky është viti i gjashtë me radhë që RH Scoolarship   mbledh bashkë studentët ekselentë shqiptarë në Kanada me aktivitete të çmuara arsimore dhe kulturore në të cilat janë ndarë për çdo vit nga 10 bursa. Themelues dhe drejtues të RH Schoolarship janë dy të rinjë shqiptarë në Kanada , Rej dhe Tea Haxhillari – vëlla dhe motër , studentë të shkëlqyer  me preardhje nga Tirana. Televizioni TvR ishte prezent dhe ju sjellë nje kronikë të zgjeruar televizive nga ky aktivitet.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë