TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Mergimtari me pasionin per fotot dhe moden…

September 13, 2018

Ai jeton në mes të Kosovës, Gjermanisë dhe Malit të Zi për arsye pune dhe angazhimeve, por edhe familjes, ndërsa vazhdon të jetë një prej djemve më të pashëm shqiptar. Po flasim për modelin Mërgimtar Halili, i cli vazhdon falë fizikut dhe pamjes së tij të ketë mjaft ftesa në botën e modelizmit kudo, por ka preferuar që këto kohë të jetë një fashion blogger duke pozuar mjaft bukur dhe me mjaft stil sidomos kur i referohemi veshjeve të njohura.
Kohët e fundit djaloshi me origjinë nga Vushtria ka realizuar një set të bukur fotografik ku ne ju sjellim disa foto të tij, të cilat po pëlqehen e po komentohen mjaft.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë