TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Në Prizren hapet salloni profesional barber Bessihair

March 2, 2019

Prej vitesh ky sallon ka sjellë   stilin më në trend  për meshkuj duke vënë në pah bukurinë origjinale të tyre . Stafi profesional i Bessihair njihet për angazhimet e shumta  edhe në eventet  dhe skenat  e ndryshme të modës. Bessihair vjen tani me lokacion edhe ne Prizren me kushte  komode të sallonit të ri, salloni gjendet në Rrugen Jusuf Gërvalla afër taksistave. Salloni BessiHair mirëpret të gjithë klientët e tij në eventin e organizuar më datë 03.03.2019 ora 15:00 , ndërsa puna fillon të Hënën me datën 04.03.2019

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë