TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

OSBE dënon sulmin ndaj Klodiana Lalës

August 30, 2018

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri ka dënuar me forcë sulmin e sotëm ndaj gazetares Klodiana Lala. Në një njoftim të shpërndarë në rrjetet sociale, OSBE u bën thirrje autoriteteve që të nxjerrin para drejtësisë personat përgjegjës. Në reagim thuhet se  “dhuna kundër gazetarëve është shenjë shumë negative për shëndetin dhe lirinë e shoqërisë” Ja reagimi i plotë i OSBE-së Dënojmë me forcë sulmin e sotëm kundër gazetares Klodiana Lala dhe i nxitim autoritetet të nxjerrin para drejtësisë personat përgjegjës. Media e lirë luan rol thelbësor në demokraci dhe dhuna kundër gazetarëve është shenjë shumë negative për shëndetin dhe lirinë e shoqërisë. Ëe strongly condemn today’s attack against journalist Klodiana Lala, and urge the authorities to bring those responsible to justice. Truly free media play an essential role in democracy, and violence against journalists is a very negative sign about the health and freedom of society.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë