TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Paratë e gjobave? Plas grushti mes policëve gjatë shërbimit

July 17, 2018

Dy punonjës janë përplasur keq me njëri- tjetrin ndërsa nuk i kanë shpëtuar as filmimit nga kalimtarët e shumtë. Ngjarja ka ndodhur në Kinë, kur dy policë janë konfrontuar, ndërkohë që kanë ndërhyrë qytetarët për t’i ndarë. Në sfond duket edhe një makinë e ndaluar. Nuk dihet nëse dy efektivët e policisë kanë pasur ndonjë konflikt për mënyrën e ndarjes së gjobës apo jo.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë