TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Parodia me fenomenin Ronaldo që po çmend rrjetin

July 10, 2018

witteri mbetet pa më të voglin dyshim platforma e rrjeteve sociale, ku videot bëjnë xhiron e botës. E tillë është edhe një sekuencë e shkurtër, që ka për protagonist fenomenin brazilian Ronaldo.

Një parodist gjatë momentit që Ronaldo ishte pozicionuar në rolin e analistit para ndeshjes së Brazilit e ka filmuar atë nga televizori dhe duke ndërthurur gjestet e fenomenit me lëvizje të vetat prodhon një skenë me nota të larta humori. Për më tepër shihni videon:

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë