TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

PD rezolute kundër idesë së Thaçit për korrigjimin e kufijve

September 4, 2018

Në një kohë që në Kosovë vazhdojnë debatat e forta në lidhje me propozimin e Thacit për korrigjim të kufijve me Serbinë , në Tiranë PD I ka idete e qarta. Partia Demokratike po përgatit një rezolutë në mbështetje të qëndrimit të një pjesë të forcave politike në Kosovë për mosndryshimin e kufijve. Rezoluta e Partisë Demokratike mbështet fuqimisht ruajtjen e formës unitare të qeverisjes në Republikën e Kosovës dhe reformat që sigurojnë anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe Bashkimin Europian. Ndërkohe qeveria shqiptare ende nuk ka një qëndrim zyrtar nëse është apo jo dakort me propozimin e Thacit. Sakaq presidenti Meta në një reagim të vetëm të bërë për këtë cështje u shpreh kundër rishikimit të kufijve mes dy vendeve.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë