TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Thaçi niset me protokoll mbretëror te perandori i Japonisë“

September 13, 2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot do të pritet në një takim të veçantë nga perandori i Japonisë Në videon e siguruar nga KosovaPress shihet Thaçi duke dalë nga hoteli nën përcjelljen e protokollit të Perandorisë së Japonisë. Presidenti Thaçi po qëndron në Japoni, ku sot do të takojë perandorin e Japonisë si edhe kryeministrin japonez, Shinzo Abe.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë