TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

VV-ja i përgjigjet Haradinajt: Le ta bëjmë bokser

September 6, 2018

Kushdo që do ta fyejë kryeministrin duhet të mbahet mirë se përgjigjen mund ta marrë me grushte.
Këtë e ka thënë vetëm kryeministri, që një natë më herët në Rubikon të KTV-së, ku nuk e fshehu mllefin e madh ndaj liderit të Vetëvendosjes, Albin Kurti, por edhe ndaj LDK-së. Ai tha se është i gatshëm të përballet edhe fizikisht me gjithë ata që e fyejnë, por në Vetëvendosje besojnë se nëse do të ndodhë kjo, atëherë fitimtar do të dalë sërish Albin Kurti. Por te partia e Kurtit po mendojnë seriozisht që t’ia ndërrojnë profesionin kryeministrit. Në LDK nuk kanë dashur t’i komentojnë fare deklaratat e kryeministrit Ramush Hardinaj, megjithëse ky i fundit foli me të njëjtën gjuhë ndaj tyre dhe Avdullah Hotin e quajti qyqar.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Kadiri James - Ylli i ri shqiptar ne Canada

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë