TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Aretha Franklin dhe Elvis Presley, koinçidencat në vdekjet e dy yjeve

August 17, 2018

Mbretëresha e muzikës soul, Aretha Franklin, u nda nga jeta në moshën 76-vjeçare më 16 gusht, plot 41 vjet pas vdekjes së Mbretit, Elvis Presley. Elvis – “The King”, vdiq më 16 gusht 1977 pas një ataku kardiak, në një moshë shumë më të re, vetëm 42 vjeç, me drogën që thuhet se luajti një rol të rëndësishëm. Një koincidencë interesante, por jo e vetmja. Aretha Franklin u lind në Memphis, Tennessee, në qytetin ku Elvis vdiq, në pronën e tij në Graceland e ku prehet bashkë me prindërit dhe gjyshen. Mbreti dhe Mbretëresha e muzikës amerikane, pjesë integrale e pop culture në SHBA, do të mbeten përjetësisht të lidhur jo vetëm prej ditës së vdekjes, por edhe të përbashkëtës me njërin prej qyteteve më muzikorë të vendi

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë