TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Ismaili: Pagat më të larta në rajon për mjekët dhe infermierët tanë

February 1, 2019

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka konfirmuar lajmin për rritjen e pagave për të gjithë profesionistët shëndetësorë.

“U kry. Pagat më të larta në rajon për mjekët dhe infermierët tanë”, ka shkruar ministri Ismaili. Me këtë rast, ministri Ismaili ka shtuar se ka nisur dekada e re për shëndetësinë, me reforma dhe transformime. Rritja e pagave përprofesionistët shëndetësorë ka qenë premtim i ministrit Ismaili qysh në fillim të mandatit të tij e cila tani u realizua. Me ligjin e ri, mjekëve specialistë nga 600 euro, do tu rritet paga në 1200 euro.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë