TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Dua Lipa udhëheq një nga emisionet më të mëdha në Amerikë

August 13, 2020

Para pak ditësh artistja shqiptare me famë globale Dua Lipa ka ndryshuar profesion.

Lipa ka prezantuar një nga programet më të shikuara në Amerikë por jo vetëm “Jimmy Kimmel Live”.
Mbrëmja nisi me një monolog nga Dua e cila më pastaj publikoi disa intervista me të moshuar të cilët nuk e njihnin atë.
Në anën tjetër Dua Lipa intervistoi edhe një nga yjet më të mëdha Gwen Stefani.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë