TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Genti vjen me një angazhim të ri në show biz…

November 22, 2018

Rep artisti nga Gjilani Gentrit Shala i njohur si Genti tani se fundmi e kemi par te perkushtuar ne skenen muzikore shqiptare edhe si producent. Ai është duke punuar intensivisht në muzik si tekst shkrues,producent,dhe regjisor i video klipev për femij. Disa prej projektev muzikore që ai ka punuar kohëve te fundit për te tjerët kan rezultuar mjaft të suksesshme. Siq duket emri i ktij djaloshit te ri qdo dit po shkon duke u ngritur ne kulturen muzikore. Genti kur u pyet nga ne se perse nuk është duke nxjerr kenge te reja per veten,ai tha se së shpejti do te kthehet prap pa caktuar afat kohor…

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë