TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Instagram do të sjellë një opsion të ngjashëm me Snapchat

September 10, 2019

Përpjekje e re nga Facebook, që ta imitojë Snapchatin, duke sjellë opsione të reja Kësaj rradhe, një opsion të Snapchat, Facebook e ka koncentruar te Instagram, për ta bërë sa më të afërt për moshat e reja, transmeton Telegrafi. The Verge raporton se Instagrami po e teston opsionin Threads, që është një aplikacion i ndarë dhe përbëhet vetëm nga miqtë e ngushtë të përdoruesit. Rrjeti social do ta sjellë këtë opsion të ngjashëm me Snapchat, si një mundësi konstante e përdorimit ndërmjet përdoruesve , të cilët mund të komunikojnë në mënyre private. Në fotografimet e ekranit, shihet se në të shfaqen storiet e miqve, si dhe statuset e tyre të shpejta. Këto statuse bëhen në mënyrë automatike, për të treguar gjendjen momentale si lokacionin dhe atë se çfarë janë duke bërë. Deri më tani, Threads është duke u testuar nga punonjësit e Facebook, ndërsa nuk dihet se kur Instagrami do të vendosë ta lansojë

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë