TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Lajm i mirë për të apasionuarit pas rrjetit social, zbuloni si të rishihni një mesazh në…

August 31, 2018

Snapchat ka zënë një vend të rëndësishëm në botën e teknologjisë në sajë të imazheve dhe videove që nuk mund të shpërndahen dhe që zhduken. Deri më sot, është ende shumë e vështirë për të kapur një screenshot të një Snapchat. Ka disa zgjidhje, por nëse Snapchat ju kap, llogaria juaj mund të pezullohet ose të ndalohet. Megjithatë,kjo nuk do të thotë se nuk ka disa mënyra për të shijuar përmbajtjen për herë të dytë. Si të rishihni një mesazh snap. Së pari, sigurohuni që përdorni Snapchat në versionin 9.29.3.0 ose më të vonshëm. Nëse po ekzekutoni një version më të vjetër, funksioni nuk do të jetë i disponueshëm për ju. Sapo të keni konfirmuar se po përdorni versionin më të ri të aplikacionit, thjesht ndiqni udhëzimet e thjeshta hap pas hapi më poshtë për të rishikuar snap-et që keni marrë. Sigurohuni që keni parë mesazhin të paktën një herë. Ju nuk do ta shihni opsionin Replay nëse nuk e keni parë. Kur e keni parë mesazhin një herë, qëndroni në postën e mesazheve hyrëse. Nëse largoheni që aty, nuk do të jeni në gjendje të keni akses tek rishfaqjet. Mbani të prekur snapin që dëshironi të rishihni. Ikona e snap do të plotësohet. Zgjidhni Tap to View për të parë mesazhin për një herë të dytë. Lajm i mirë është se Snapchat nuk ju kufizon më në një rishikim në ditë; ju mund të shikoni të gjitha snapet që merrni dy herë. Është gjithashtu e rëndësishme të dini se nëse personi ju ka dërguar një bisedë private, ata do të dinë që e keni rishikuar atë; është e pamundur të rishihni snape fshehurazi.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë