TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Nikon Coolpix P1000 ka zmadhim optik 125x

July 10, 2018

Kamera më e fundit kompakte e Nikon, Coolpix P1000, sjell me vete një detaj shumë interesant për botën e fotografisë.
P1000 ka një lente me fuqinë zmadhuese më të madhe në botë: 24-3000mm, ose 125x zmadhim optik.
P1000 është pasardhësi i P900 i cili kishte zmadhim optik 83x. Lentja e P1000 hapet në f/8 dhe fillon nga f/2.8. Ajo është e pajisur me një sensor 16 megapiksel.
Kjo kamër është dizajn për skenare që kërkojnë zmadhim optik ekstrem si në natyrë apo hapësirë. Ajo mund të regjistrojë video 4K me 30 frekuenca në sekond si dhe ka një “View Finder” elektronik OLED. Peshon 1.4 kilogram dhe kushton 999 dollarë

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë