TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Njerëzit që postojnë foto nga palestra, kanë probleme psikike! Ja për çfarë bëhet fjalë

August 28, 2018

Jeni të sinqertë! Ju keni një ose shumë miq të cilët gjithmonë postojnë ushtrimet që bëjnë në palestër në Facebook apo Instagram, ose ndoshta jeni ju ai. Studiuesit e Universitetit të Brunelit në Londër kanë bërë një studim, se pse kaq shumë njerëz ndajnë çdo stërvitje në rrjetet sociale. Rezultatet janë të pahijshme, në fund të fundit.  varur nga vëmendja dhe nderimi që të bëjnë të tjerët Njerëzit, të cilët janë gjithmonë të prirë për të dokumentuar aktivitetet e tyre në palestër, kanë tendencë të jenë narcisistë (personat që kanë interesim për veten dhe vetëbesim të madh). Sipas studiuesve, qëllimi kryesor është të mburremi për kohën, që ju investoni në pamjen tuaj. Me sa duket, këto postime marrin më shumë ‘likes’ se postimet e tjera. “Narcisistët më shumë frekuentojnë arritjet e tyre, që gjë që u motivua nga nevoja e tyre për vëmendje dhe vlefshmëri nga komuniteti i Facebookut, përfundon studimi. Një numër i madh i pëlqimeve nuk do të thotë, që çdo kush pëlqen t’i shohë ato postime

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë