TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Nutricionistja shqiptare thotë se sipas një studimi, kanceri mund të shërohet me këto fara

August 17, 2018

Nutricionistja Diola Dosti-Baftiu është bërë mjaftë e njohur falë mësimeve të saj praktike, të cilat ndihmojnë për një shëndet dhe mirëqenie më pozitive. Nutricionistja e njohur për një kohe kishte edhe emisionin e saj televiziv, e gjithashtu ka të botuar edhe një libër me “Mësimet e Diolës”. Diola, sapo ka dalë me një lajm të madh, i cili ka tërhequr shumë të interesuar në faqen e saj në “Facebook”, pasi flitet për sëmundjen vrastare të kancerit. Sipas saj libri “Bota pa kancer” është ndaluar të përktheht në gjuhë të ndryshmë.Sipas tij ka një fakt.Që kanceri nuk është sëmundje.Kanceri është mungesë ë vitaminase B17 Më poshtë do lexoni publikimin e bërë nga vetë nutricionistja

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë