TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Panik jo ,kreativitet po – motoja e këngëtarit Fatjon Brati .

August 9, 2020

Pandemia goditi të gjithë sektorët e jetës por në veçanti atë të muzikës , duke bërë që të anulohen koncertet dhe ahengjet e ndryshme familjare , të cilat janë të shumta sidomos gjatë sezonit të verës.

Si pasojë e  kësaj situate edhe lansimi i këngëve dhe vidoklipeve të reja në këtë sezonë është me i ulti në 10 vjetët e fundit. Të paktë janë këngëtarët që kanë arritur të lansojnë projekte të reja muzikore.

Njëri nga ta është edhe këngëtari Fatjon Brati i cili javë më parë solli projektin më të ri muzikor , këngën e re dhe videoklipin e saj. Kënga titullohet : “M’ke pre n’bes”  me tekst të Ejup Shabani ,  muzikë dhe realizim në studio të Xhenit në Shkup .

Klipin e kësaj kënge Fatjoni e xhiroi në Maqedoni me Jehona Production. Ky klip tashmë transmetohet edhe në Televizionet në Kosovë , siç është Televizioni TvR .

Në këto rrethana pandemie Fatjoni ka një moto : Panik jo , kreativitet po.

Në një të ardhme të afërt , ai po përgatitet edhe për këngë dhe projekte të reja muzikore , për të marrë pjesë në skenat e xhirimeve të vitit të ri  si dhe në programe të tjera televizive.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë