TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Shqiptarët e Kosovës drejt plazheve shqiptare

August 8, 2020

Mbi 70 mijë persona me 18 mijë automjete kanë hyrë nga Kosova në Shqipëri javën e parë të gushtit vetëm përmes pikës kufitare të Morinit në Kukes. “Jemi mësu kështu, çdo vit me udhëtu” thotë një pushues nga Kosova. Vend i preferuar si pas tyre është bregdeti i jugut të Shqipërisë.
Por ka dhe nga ata që siç thonë për shkak të pandemisë kanë preferuar bregdetin e Adriatikut.

Megjithatë shumë guximtarë kanë preferuar ndërmarrjen e turneve nga Velipoja në Sarandë.

Edhe fundjava e dyte e muajit gusht ka shënuar një fluks të jashtëzakonshëm të hyrjeve në Shqipëri me destinacion bregdetin shqiptar. Numri i tyre përllogaritet në afro 30 mijë. Ndërkohë lëvizjet ditore përllogariten në afro 8 mijë persona


Evente nga Diaspora

Toplista TVR

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

RRI SHLIRE - E ftuar aktorja Teuta Sadiku

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë