TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Pasagjeri mbeti në tualetin e aeroplanit – ekuipazhi i shkroi një letër gjersa ishte i bllokuar

January 22, 2024

Një pasagjer po fluturonte me linjën ajrore indiane, SpiceJet kur mbeti i bllokuar në tualetin e aeroplanit për më shumë se një orë. SpiceJet ka shprehur keqardhje për incidentin, duke theksuar se pasagjerit do t’i kompensohet një shumë parash për aq kohë sa ka mbetur i bllokuar, pasi ky incident thuhet të ketë ndodhur shkaku i një defekti në derën e tualetit. “Zotëri, ne u përpoqëm të hapnim derën. Megjithatë, nuk mundëm ta hapnim. Mos u frikësoni, do të zbarkojmë pas pak minutash. Kështu që ju lutemi uluni mbi kapakun e guackës dhe sigurohuni. Sapo dera kryesore të hapet, do të vijë inxhinieri, mos u frikësoni”, shkruan në letrën që ekupiazhi i dha pasagjerit. Sipas pasagjerëve të tjerë, ekuipazhi i fluturimit përmes një letre të cilën e kaluan nën derën e tualetit e këshilluan burrin që të qëndronte i qetë e të mos panikohej. Dera u hap pas ndërhyrjes nga teknikët e aeroportit Bengaluru të Indisë, dhe pasagjeri i bllokuar doli nga tualeti

Evente nga Diaspora

Video Prezantime

Artan Gashi – Ndasht

Toplista TVR

Zvicer: DIASPORA FEST organizuar nga Televizioni TvR Femijet e shkolles se vallezimit SHOTA

Profile nga Diaspora

#
era trans
Më Shumë

Donatoret