TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Politikani i njohur Belg Michel De Maegd , personazh i edicionit të radhës në Origjina Show.

January 19, 2024

Në edicionin e radhës të Origjina Show , një emër i spikatur i skenës politike në Belgjikë , deputeti federal : Michel De Maegd. Një bisedë interesante e shoqëruar me emocionet e kujtimeve të tij si reporter gjatë luftës në Kosovë. Gjithashtu u bisedua për integrimin e komunitetit shqiptar në Bruksel si dhe për aktualitetin politik në Belgjikë. Pjesë e këtij edicioni është edhe  Kristela Bytyçi nga Komisioni i Bashkimit Evropian , me të cilen u bisedua  edhe për atmosferen paraprake të zgjedhjeve në Belgjikë që do të mbahen në Qershor  dhe rolin e komunitetit shqiptar në këtë rast. Origjina Show mbrëmë realizoi  edicionin e 50-të  , ku deri më tani janë prezantuar profile suksesi të shqiptarëve në Belgjikë dhe me gjerë . Pjesë e këtij formati televiziv të Përfaqësisë së Televizionit TvR në Bruksel , do të jenë eurodeputetë dhe personazhe të njohura botërore të cilët kane afirmuar dhe vazhdojnë të kontribuojnë në cështjen shqiptare. Transmetimi të dielën në terminin e rregullt , ora 16 në RTV21 dhe TVR.

Evente nga Diaspora

Video Prezantime

Artan Gashi – Ndasht

Toplista TVR

Zvicer: DIASPORA FEST organizuar nga Televizioni TvR Femijet e shkolles se vallezimit SHOTA

Profile nga Diaspora

#
era trans
Më Shumë

Donatoret